Menukort i Fiskecafén
Menukortet bliver opdateret maj 2026
STJERNESKUD
169,-
Ristet brød. Hjemmerørt dressing. Salat med Vinagrette. Stegt rødspættefilet. Dampet Røspættefilet. Koldrøget laks, luksus rejer. Asparges, citron. Caviart og dild.
FISH & CHIPS
149,-
Dagens fisk I tempura dej, serveres med fritter, Sauce tatare, spicy ketchup, persille og citron.
MOULES FRITES
179,-
Hvidvinsdampede blamuslinger med julienne Rodfrugter, persille, hvidløg, og flødesovs, Serveres med sprøde fritter, persille, aioli og Citron.
VARMRØGET LAKS
169,-
Varmrøget laks fra eget røgeri, serveret med en Frisk sommer kartoffelsalat, sprøde jordskokke Chips, citron og frisk purløg.
FISKEBURGER
159,-
Ristet burgerbolle. Dagens fisk friteret I Tempuradej. Sauce tatare. Salat. Rødløg. Tomat Og syltede agurker. Serveres med fritter og Chipotle mayo.
COCUNUT FISH CURRY
159,-
Kokosmælk. Grøn karry. Gurkemeje. Løg. Peberfrugt. Dagens friske fisk. Serveret med Basmati ris. Koriander og lime
POKE BOWL
169,-
Ris, advokado/ingef/er/lime dressing. Frisk Rødkal, edamame bønner, forars løg, koriander, Peanut crumble, japansk mayo, sesam og Lynstegt tun
EN LILLE SNACK AT STARTE PÅ?
139,-
3 stk. Gillardeau østers serveres med rødløgs-vinaigrette
REJEMAD
169,-
Ristet surdejsbrød, håndpillede koldtvandsrejer fra chile, krydderurte dressing, salat, friske urter og citron.
EN LILLE SNACK AT STARTE PÅ?
225,-
10 gram caviar serveres med blinis, rødløg, fraishe og citron
EN LILLE SNACK AT STARTE PÅ?
149,-
Tun tatar Sashimi tun, forårsløg, avokado, mango, asiatisk marinade, japansk mayo og ristet sesam Serveres med ristet brød.
Åbningstider i fiskecafén
Fiskecaféen har åbent
fra maj til september.
Åbningstider i fiskehandlen
| Åbningstider | |
|---|---|
|
I dag |
10:00-17:00 |
|
Fredag d. 12. december |
10:00-17:00 |
|
Lørdag d. 13. december |
10:00-14:30 |
|
Søndag d. 14. december |
Lukket |
|
Mandag d. 15. december |
Lukket |
|
Tirsdag d. 16. december |
10:00-17:00 |
|
Onsdag d. 17. december |
10:00-17:00 |
|
Torsdag d. 18. december |
10:00-17:00 |



